www.scb.se
In English Sök på www.scb.se

Fritextsökning
(enbart bokstäver)

SNI 2007 kod

Hierarkisk visning från avdelningsnivå och nedåt - SNI 2007

(SNI 2007 är den standard som gäller från 1 januari 2008)

De steg som visas är den struktur som SNI 2007 är indelad i. Den är i sin helhet på fem nivåer: Avdelning (en bokstav), Huvudgrupp (två siffror), Grupp (tre siffror), Undergrupp (fyra siffror) och Detaljgrupp (fem siffror).

Klicka i SNI 2007 kod för att komma vidare nedåt i hierarkin eller välj att klicka i Omfattartext eller Allmäntext för att se den text som hör till SNI 2007 koden på den nivån.

SNI 2007-
kod

Aktivitetsrubrik

Omfattar-
text

Allmän-
text

C Tillverkning   C  
10 Livsmedelsframställning   10  
10.1 Beredning och hållbarhetsbehandling av kött och köttvaror 10.1   
10.2 Beredning och hållbarhetsbehandling av fisk samt skal- och blötdjur    
10.3 Beredning och hållbarhetsbehandling av frukt, bär och grönsaker    
10.4 Framställning av vegetabiliska och animaliska oljor och fetter    
10.5 Mejerivaru- och glasstillverkning    
10.6 Tillverkning av kvarnprodukter och stärkelse   10.6 
10.7 Tillverkning av bageri- och mjölprodukter    
10.8 Annan livsmedelsframställning    
10.9 Framställning av beredda djurfoder    

Databasen uppdateras kontinuerligt